SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
29 februari 2024

Sinds kort verzorgt SMART HUB Logistics de fulfilment voor de e-commerce activiteiten van een nieuwe start-up: Nano Elements. Dit Nederlandse bedrijf brengt duurzame reinigingsmiddelen op de markt, geschikt voor keukens, sanitair, zonnepanelen, vloeren, glas en textiel. Het reinigingsmiddel legt een onzichtbare beschermlaag op het product, waardoor vuil er veel minder snel aan hecht.

Deze hoogwaardige reinigingsproducten van Nederlandse bodem voldoen aan de nieuwe wetgeving voor schoonmaakmiddelen die in 2025 van kracht wordt. Ze zijn milieu- en materiaalvriendelijk en zeer effectief.

Frank Bruurs is deelgenoot geworden in Nano Elements. “Dit is echt een interessant product dat past in mijn visie op ondernemen: goede, duurzame producten in de wereld brengen, een kennisbank opbouwen en jonge ondernemers op een leuke manier inspireren om zo’n product verder te ontwikkelen. Met mijn logistieke ervaring kan ik ook bijdragen aan het opzetten van een goed gestroomlijnde leveringsketen voor deze producten aan consumenten thuis.”

Nano Elements heeft een aparte ruimte binnen SMART HUB Logistics ter beschikking, waar de voorraad is opgeslagen en waarvandaan de leveringen worden verzorgd. “Het staat allemaal nog in de kinderschoenen, maar we krijgen enthousiaste reacties van gebruikers”, vertelt Frank. “Leveringen beperken zich nu nog tot de Benelux, Duitsland en Scandinavië, maar dat kan snel een vlucht nemen. De middelen kunnen ook voor industriële toepassingen worden ingezet, bijvoorbeeld voor het reinigen van zonnepaneelvelden.”

Nano Elements werd onlangs opgenomen in het landelijk Schoonmaakjournaal.

Nog meer informatie over Nano Elements vind je op hun website.

Deel op social media

Anderen bekeken ook

De veelzijdige functie van een HUB

De veelzijdige functie van een HUB

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
28 februari 2024

Aanjager in bedenken oplossingen voor duurzame supply chain

Samenwerken in prettige wisselwerking

Samenwerken in prettige wisselwerking

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
28 februari 2024

PF Douane manager Ali Moudrous vertelt over de fijne samenwerking met SMART HUB Logistics

Afscheid van collega Jan Ketelaars

Afscheid van collega Jan Ketelaars

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
15 februari 2024

"Mijn opvolger krijgt een aantrekkelijke baan bij een leuk bedrijf!"

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.