Experts in warehousing

SMART HUB Logistics heeft een uitgebreide expertise op het gebied van warehousing. Wij beschikken over moderne, schone en goed beveiligde magazijnruimtes. Wij werken met een geautomatiseerd warehouse management systeem (WMS), waarin we elke voorraadbeweging registreren. Ons WMS kan snel en eenvoudig gelinkt worden aan het systeem van de klant. Zo bent u 24/7 exact op de hoogte van de status van uw producten.

Inzicht in uw voorraad

Heeft uzelf, als kleine ondernemer, geen WMS om uw warehousing activiteiten in bij te houden? Ons systeem voorziet u op elk gewenst moment van rapportages over alles wat met de status van uw voorraad te maken heeft. Zo heeft u altijd een helder overzicht over al uw warehousing activiteiten. U bent op de hoogte van de actuele situatie rondom uw producten en kunt daar zo efficiënt mogelijk op sturen.

 

Over ons

Warehousing in Nederland voor kleine en grote volumes

Uw goederen zijn bij ons in betrouwbare handen. Of u nu een startende ondernemer bent met kleine volumes of een gevestigd bedrijf met grote volumestromen. Wij kunnen u op het gebied van warehousing in Nederland volledig ontzorgen. Wij bieden klanten verschillende warehousing mogelijkheden:

  • Opslag in een multi-user warehouse
  • Opslag in dedicated ruimtes

Dankzij onze AEO-vergunning met C-sum status kan Smart Hub op alle locaties in de warehouses douane goederen opslaan voor haar opdrachtgevers.

Flexibele warehousing oplossingen

SMART HUB Logistics biedt flexibele warehousing oplossingen voor de korte termijn, adviseert en denkt met u mee over uw toekomstige groei. U kunt bij SMART HUB Logistics heel klein beginnen, met één zending die wij voor u afhandelen. Ook kunt u bij ons terecht voor tijdelijke huur van een kantoor- of opslagruimte. Zo ondersteunen wij startende ondernemers met onze warehousing diensten in Nederland in die belangrijke eerste fase van hun bedrijf.

Smart Warehousing

Op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van warehousing in Nederland? Wij verzorgen voor u het complete voorraadbeheer. En we denken actief mee over hoe het beter, efficiënter en wellicht goedkoper kan.

Ervaar zelf de vele voordelen van onze smart warehousing diensten. Neem contact met ons op!

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.