SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
15 februari 2024

Op 29 maart neemt onze collega Jan Ketelaars (61 jaar) afscheid van SMART HUB Logistics. Hij zou dit jaar zijn 12,5 jarig jubileum vieren als Warehouse Supervisor. Aan weggaan dacht hij tot voor kort niet. Hij had het goed naar zijn zin in zijn rol als sleutelfiguur tussen de collega’s op de werkvloer en op kantoor. Maar toen deed zich opeens een kans voor die Jan niet voorbij kon laten gaan. Hij kreeg een job-aanbod om het warehouse te gaan runnen bij DJayGear, een bedrijf dat wereldwijd DJ-spullen verhuurt voor festivals en evenementen. Een verhuurbedrijf waar Jan voor zijn hobby, als licht- en geluidverzorger op bruiloften en partijen, al jarenlang goede connecties mee heeft.

Nog enigszins beduusd vertelt Jan hoe snel het opeens allemaal kan gaan. “Zo ben je nog heel tevreden met je fijne baan bij SMART HUB Logistics. Ik kreeg hier altijd alle ruimte en was nooit bewust op zoek naar een andere baan. Maar dan komt er opeens toch iets voorbij waarvan je denkt: dit is écht fantastisch om de laatste jaren van mijn werkbare leven te gaan doen! Bovendien is het in mijn woonplaats Veghel en kan ik er op mijn fiets naar toe. Mijn wekker rinkelt voortaan dus niet meer om 6.15 uur maar pas om 7.30 uur. Ook best fijn!”

Groei

Jan vertelt enthousiast over zijn leuke werkjaren bij SMART HUB Logistics. “Ik heb het bedrijf ontzettend zien groeien in die tijd. Van een klein donker magazijnpand met 600 pallets naar het prachtige, moderne warehouse dat er nu is. Ik heb mee mogen denken en werken aan de hele inrichting ervan. In het begin draaide ik de warehouse-administratie alleen en waren we met tweeën op de vloer. Door de groei werd het warehouseteam steeds verder uitgebreid. Ik heb het altijd heel leuk gevonden om leiding te geven aan de mannen. En om leerling jongens te begeleiden en ze het mooie vak van warehouse-medewerker te leren.”

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Jan prijst de grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid die hij altijd heeft ervaren in zijn werk bij SMART HUB. “Het is zo fijn als je de ruimte krijgt om ideeën te opperen en in praktijk te brengen. Dat probeer ik ook altijd naar mijn collega’s uit te stralen. Kom maar op met goede tips over hoe het beter kan! Dan gaan we het gewoon eens uitproberen. Luisteren naar wat er leeft bij de mannen, is ook belangrijk in mijn functie. Wanneer je hoort of merkt dat een medewerker een slechte nacht heeft gehad of even niet lekker in zijn vel zit, dan houd je daar rekening mee. Een beetje oog hebben voor je collega’s, dat is in zo’n sleutelrol wel een pré.”

Informele werksfeer

Jan vindt het prettig te werken in zo’n ‘platte organisatie’, die mensen in hun waarde laat. “We gaan hier allemaal heel informeel met elkaar om. Ook met de leidinggevenden, zoals Jelle, als aansturende operationele man en directeur Frank die over zijn schouders meekijkt. Lekker samen brainstormen bij een bak koffie of een gezamenlijke lunch. Op zijn tijd samen een biertje pakken en lol hebben. Het kan hier allemaal.”

Opvolger?

Gevraagd naar hoe hij zijn functie bij SMART HUB Logistics zou willen omschrijven, antwoordt Jan: “Mijn opvolger krijgt hier echt een aantrekkelijke baan in een mooi logistiek bedrijf, waar steeds weer nieuwe ontwikkelingen op stapel staan. Met zeker genoeg mogelijkheden én verantwoordelijkheden om je persoonlijk verder te ontwikkelen en samen met collega’s het bedrijf naar een nog hoger level te tillen.”

Interesse in deze leuke baan die binnenkort vrijkomt? Kijk voor de vacature op:

https://www.smarthublogistics.nl/nieuws/op-zoek-naar-een-leuke-baan-in-de-logistiek-word-dan-onze-nieuwe-warehouse-supervisor/

Deel op social media

Anderen bekeken ook

Nano Elements: webwinkel voor duurzame reinigingsmiddelen

Nano Elements: webwinkel voor duurzame reinigingsmiddelen

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
29 februari 2024

SMART HUB verzorgt fulfilment voor duurzame start-up.

De veelzijdige functie van een HUB

De veelzijdige functie van een HUB

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
28 februari 2024

Aanjager in bedenken oplossingen voor duurzame supply chain

Samenwerken in prettige wisselwerking

Samenwerken in prettige wisselwerking

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
28 februari 2024

PF Douane manager Ali Moudrous vertelt over de fijne samenwerking met SMART HUB Logistics

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.