Douaneafhandeling voor al uw zendingen

SMART HUB Logistics is uitstekend ingericht om alle douane formaliteiten rondom uw zending correct en snel af te wikkelen. Containers die aankomen in Rotterdam of Antwerpen hoeven niet eerst te wachten op douaneafhandeling in de haven. De containers kunnen ongeopend direct door naar het bonded warehouse van SMART HUB Logistics. De douaneafhandeling, zoals het inklaren van uw goederen, vindt dan pas in ’s Hertogenbosch plaats. We werken nauw samen met een douanekantoor in de regio. Hierdoor kan een douaneambtenaar snel aanwezig zijn bij het lossen van een container.

Over ons

De voordelen op het gebied van douaneafhandeling

Onze AEO (Authorized Economic Operator) vergunning biedt onze klanten op het gebied van douanezaken veel voordelen in het internationale handelsverkeer. Dit maakt ons een aantrekkelijke partner voor bedrijven die goederen inkopen of verkopen in landen buiten de Europese Unie. Wij verzorgen voor hen de complete douaneafhandeling.

Nog niet ingeklaarde goederen, die onder T1 bij ons warehouse aankomen, kunnen wij voor onbepaalde tijd opslaan in ons douane entrepot. Dit kan aantrekkelijk zijn als de eindbestemming van uw goederen nog niet bekend is en u mogelijk buiten de EU gaat uitleveren. Douane formaliteiten zoals de betaling van invoerrechten en heffingen kunnen uitgesteld worden, totdat de goederen naar de eindbestemming worden geleverd. Ligt die eindbestemming buiten de EU, dan is inklaren van de goederen niet nodig.

Uw douanezaken, onze zorg!

Voor veel ondernemers is de douaneafhandeling van hun zendingen een punt van zorg. Bij SMART HUB Logistics heeft u daar geen omkijken meer naar. Wij regelen al uw douanezaken, correct en snel. En wij kunnen u van goed advies voorzien over al uw vragen rondom de douaneafhandeling van uw goederen.

Wilt u ook gebruik maken van de expertise van SMART HUB Logistics op het gebied van douanezaken? Neem contact met ons op.

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.