Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect. DGC is een business-to-business (B2B) sourcing ecosysteem dat inkopers en verkopers, producenten, verwerkende bedrijven, distributeurs en retailers onder één dak samen brengt om handel te drijven, ideeën uit te wisselen en hun business internationaal uit te breiden.

Met deze stap willen wij een trilaterale logistieke corridor ontwikkelen die Nederland, Oost-Afrika en Dubai met elkaar verbindt. De overkoepelende doelstelling van deze samenwerking is om een handelsbrug te slaan voor Europese klanten naar de Dubai markt en voor ondernemers uit Dubai naar de Europese markt.

Toegang tot buitenlandse markten

In de samenwerkingsovereenkomst met DGC streven we ernaar om de best mogelijke condities te creëren voor Europese bedrijven die hun producten naar Dubai willen exporteren. Via Dubai Global wordt de toegang tot buitenlandse markten voor alle partijen gemakkelijker.

Met deze bundeling van krachten kunnen wij Europese bedrijven helpen om hun groei voort te zetten en een grotere verscheidenheid in hun exportmarkten te realiseren.

Intercontinentale handelsroutes

Door het samenwerkingsverband met Dubai Global Connect kunnen wij drie handelsknooppunten in Nederland, Oost-Afrika en Dubai met elkaar te verbinden. Deze intercontinentale handelsroutes zijn zo ontworpen dat ze tegemoet komen aan de nieuwe uitdagingen van deze tijd. Het biedt mooie kansen om business en markttoegang te faciliteren voor DGC klanten, die internationaal willen uitbreiden.

Infostand

SMART HUB Logistics presenteert zich in het DGC’s bezoekerscentrum met een informatiestand over de logistieke en warehousing oplossingen die wij te bieden hebben. Ook is er een lokale sales- en marketing medewerker aanwezig om de bezoekers persoonlijk te woord te staan.

Met onze aanwezigheid in het Dubai Global Connect center willen we de interactie tussen handelsdelegaties en bezoekers van DCG bevorderen. We kunnen snel inspelen op hun logistieke behoeftes en bedrijven van de juiste informatie voorzien.

DGC breidt zich in rap tempo uit met permanente showrooms, waar straks producenten, verwerkende bedrijven, distributeurs en retailers het hele jaar door hun producten kunnen tonen, inkopen en verkopen.

“We zijn er trots op om een partner te zijn in dit mooie project! Het verheugt ons dat we met deze strategische internationale samenwerkingsovereenkomst met DGC een betrouwbaar en veilig supply chain netwerk kunnen realiseren voor DGC’s klanten in Europa en daarbuiten.”

Deel op social media

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

SMART HUB Moldavië

SMART HUB Moldavië

Gedurende het jaar 2023 voert SMART HUB Logistics een haalbaarheidsstudie uit naar het opzetten van...

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.