Logistiek vastgoed en project ontwikkeling hand in hand

Bij SMART HUB Logistics kunnen wij u ondersteunen met de benodigde capaciteit, passend bij elke fase van uw logistieke project ontwikkeling. U kunt bij ons, als startende ondernemer, klein beginnen. Binnen onze SMART HUB beschikken wij over een ruim aanbod aan logistiek vastgoed. Groeit uw onderneming, dan bedenkt SMART HUB Logistics samen met u hoe de huisvesting kan worden aangepast aan uw verdere project ontwikkeling. Dat kan binnen ons eigen terrein, maar ook in de directe omgeving op bedrijventerrein De Rietvelden in ’s-Hertogenbosch.

Logistiek vastgoed dat voldoet aan uiteenlopende klanteisen

SMART HUB Logistics is een betrouwbare partner voor het verzorgen van uw bedrijfshuisvesting. Dat doen wij met gebouwen in eigen beheer, met een eigen team van toegewijde medewerkers en in nauwe samenwerking met partners. Hierdoor kunnen wij op het gebied van logistiek vastgoed aan zeer uiteenlopende eisen van klanten tegemoet komen.

Magazijnruimtes

Zo kunnen wij, op basis van uw productinformatie, een magazijnruimte geheel dedicated voor u inrichten: met op maat gebouwde stellingen, separate in- en uitslag gebieden en een mogelijkheid tot opslag van douanegoederen. Natuurlijk kunnen we uw producten ook opslaan in een multi-user warehouse, waar u gebruik maakt van een al bestaande inrichting.

Over ons

Moet de opslag van uw producten voldoen aan speciale vereisten? Wij zorgen ervoor dat onze bedrijfsruimte tegemoet komt aan uw wensen.

En heeft u tijdelijk extra warehouse ruimte nodig voor bijvoorbeeld een kwaliteitscheck van uw producten? Dan richten wij daar een goede plek voor in. Zo bewegen we soepel mee met alle stadia van uw project ontwikkeling.

Kantoorruimtes

De logistiek vastgoed service van SMART HUB Logistics biedt klanten ook de mogelijkheid kantoorruimtes te huren. Tijdelijk of voor een langere periode. De kantoren kunnen wij geheel naar uw wensen inrichten.

Vergader- en ontvangstruimtes

Is uw eigen bedrijfsruimte te klein om gasten te ontvangen of een presentatie te geven? Ook daarvoor kunt u terecht bij SMART HUB Logistics. Wij hebben moderne ruimtes hiervoor beschikbaar, met goede sanitaire voorzieningen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Goed beveiligd en duurzaam logistiek vastgoed

Uw goederen zijn bij ons in veilige én duurzame handen. Al onze gebouwen en buitenterreinen zijn elektronisch beveiligd en voorzien van elektrische gates. Op de daken van onze warehouses liggen zonnepanelen, waardoor wij zelfvoorzienend zijn in ons elektriciteitsgebruik. Zowel binnen en buiten is er overal ledverlichting.

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.