Slimme opslag goederen

SMART HUB Logistics beschikt over moderne, schone en goed beveiligde magazijnruimtes voor de opslag van goederen. Wij denken altijd actief met u mee en geven u graag advies over de best mogelijke opslag voor uw goederen. Het komt er vaak op neer dat klanten minder ruimte nodig hebben, dan ze aanvankelijk dachten. Op een slimme wijze goederen opslaan, daar blinken wij in uit!

Wij kunnen uw goederen opslaan op verschillende manieren:

  • Per stuk in legbordstellingen
  • Op pallets in rekken
  • Op pallets als bulkvoorraad op de vloer
  • In eigen containers, opgeslagen bij de aangrenzende terminal

Ook voor grote, buitenmaatse producten hebben wij geschikte opslagcapaciteit voorhanden. Voor de opslag van goederen met een douanestatus (T1) hebben wij aparte ruimte beschikbaar. T1 is een doc waarmee we goederen vervoeren. Voor opslag zetten we de goederen in entrepot met een IM7 plaatsingsaangifte. En mogen we uw goederen buiten opslaan, dan heeft SMART HUB Logistics daar ook mogelijkheden voor.

Meer over ons

Kwaliteit en veiligheid

Wij houden van orde en netheid. Dat is direct terug te zien in onze magazijnen. Wij hebben goed georganiseerde warehouses voor de opslag van goederen, met volop aandacht voor veilig en netjes werken. Uw goederen worden door ons met zorg behandeld.

Flexibele opslag

Bent u een beginnend ondernemer met kleine volumes? Of heeft u als gevestigd bedrijf juist behoefte aan uitgebreide opslag voor uw goederen? De SMART HUB Logistics mogelijkheden voor  flexibele opslag bieden het maatwerk waar u behoefte aan heeft: van vrije opslag tot semi vrij tot vaste opslag. We bespreken graag samen met u wat het beste past bij uw situatie.

Razendsnel op voorraad

Onze SMART HUB Logistics locatie in ‘s-Hertogenbosch grenst aan de container terminal. Door deze unieke ligging kunnen wij, direct na aankomst van een schip, razendsnel uw import goederen opslaan. Zonder tussenkomst van een truck wordt de container vanaf het schip met een reach stacker voor onze loading docks geplaatst. Duurzaam en snel. Binnen enkele uren na aankomst van het binnenvaartschip, zijn uw producten beschikbaar voor uitgaande orders.

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.