Transportbemiddeling: het gehele traject van A tot Z

SMART HUB Logistics kan, als de klant dat wenst, ook de gehele transportbemiddeling uitvoeren. Onder transportbemiddeling verstaan wij het complete traject van het regelen van het juiste vervoer, het monitoren van de rit, het vooraf informeren van de ontvanger tot het correct afleveren bij de eindbestemming. Wij blijven er bovenop zitten en houden u op de hoogte van het verloop. Ook de financiële afwikkeling met de transporteur kan een onderdeel zijn van onze transportbemiddeling. Dit doen wij zowel voor FTL transport als voor LTL transport. En zowel binnen Nederland als in geheel Europa.

Wat is het verschil tussen LTL en FTL transport?

LTL transport staat voor Less than Truck Load. Dit zijn kleine zendingen (bijvoorbeeld een paar pallets) die een vervoerder bij ons komt laden en die hij zelf combineert met andere kleine zendingen.

FTL transport is een term die wordt gebruikt voor het vervoer van een volle truck. De afkorting FTL staat voor Full Truck Load. Bij FTL transport laden wij een truck helemaal vol met uw producten voor één eindbestemming. De producten blijven gedurende het gehele FTL transport in dezelfde vrachtwagen en hoeven tussendoor niet overgeladen te worden door de transporteur.

Over ons

Samenwerking met betrouwbare partners

SMART HUB Logistics heeft geen eigen wagenpark, maar werkt op het gebied van transportbemiddeling samen met vaste, betrouwbare vervoerders. Voor de verzorging van transport binnen de EU maken we gebruik van echte landenspecialisten. Stuk voor stuk bedrijven die al jarenlang ervaring hebben met transport van en naar bepaalde bestemmingen. Ook voor inkoop van transport naar landen buiten de EU, werken we met vaste partners.

Soms hebben nieuwe klanten, waarmee wij gaan samenwerken, al een lopende transportovereenkomst met een bepaalde vervoerder. Dat is voor SMART HUB Logistics geen enkel probleem. Wij nemen die overeenkomst van u over en voegen uw vervoerder toe binnen ons transportmanagement systeem.

Meer weten over onze service op het gebied van transportbemiddeling? Neem contact op.

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.