Betrouwbare partner op internationaal logistiek gebied

Bent u op zoek naar kansen om uw business over de grenzen heen te laten groeien? Op internationaal logistiek gebied kan SMART HUB Logistics u daarin goed adviseren en bijstaan.

Met onze internationale projectbegeleiding helpen wij ondernemers die nieuwe markten willen aanboren in bijvoorbeeld Oost-Afrika. Ons zusterbedrijf Tradex Corporation is specialist op het internationaal logistiek gebied van zakendoen met Oost-Afrika: van het meedenken met uw allereerste idee tot het organiseren van het complete transport tot opslag en distributie ter plekke.

Internationale projectbegeleiding van A tot Z

Met onze internationale projectbegeleiding kunnen wij u, vanaf het begin van uw export avontuur, ondersteunen en adviseren in:

  • Productkeuze: welke producten doen het goed in Oost-Afrika?
  • Landkeuze: in welk land kan ik het beste beginnen?
  • Market-entry: hoe krijg ik toegang tot de verschillende markten?
Over ons

RVO studie naar haalbare kansen op internationaal logistiek gebied

In 2021 ontving SMART HUB Logistics een rijkssubsidie van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie naar het opzetten van een Smart Hub in Dar es Salaam, de hoofdstad van Tanzania. Aan de hand van de resultaten van deze studie hebben wij onze internationale projectbegeleiding voor het zakendoen met Oost-Afrika nog verder kunnen verfijnen en toespitsen. Denkt u erover een bestaand of geheel nieuw product op de Oost-Afrikaanse markt te gaan introduceren? Wij voorzien u graag van advies op internationaal logistiek gebied!

SMART HUB Logistics actief in Dubai Global Connect center

SMART HUB Logistics is sinds eind 2022 vertegenwoordigd in het Dubai Global Connect center. Deze ultramoderne, permanente showroom omgeving, vlakbij het vliegveld en de haven van Dubai, is centraal gelegen tussen Afrika, Europa en Azië. DGC is een plek waar ondernemers uit de hele wereld voorbij komen. Een plek die kansen creëert voor leveranciers en kopers om elkaar te ontmoeten, fysiek of via het digitale portal. Een plek waar producten vanuit de hele wereld worden tentoongesteld en waar dagelijks nieuwe partnerships worden aangegaan. SMART HUB Logistics kan voor deze partijen een betrouwbare partner zijn op internationaal logistiek gebied.

Denkt u ook aan het verder laten groeien van uw business? Met de internationale projectbegeleiding van SMART HUB Logistics staan wij u graag terzijde!

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.