Ompakken en andere VAL activiteiten

SMART HUB Logistics levert klanten een uitgebreide service op het gebied van Value Added Logistics. Deze service bestaat onder andere uit het ompakken van artikelen, het samenvoegen van twee of meer producten naar één eindproduct (bundeling) of het aanbrengen van labels of prijsetiketten (etikettering).

Snelle actie in noodgevallen

Het is de nachtmerrie van elke importeur: de artikelen in de container zijn verkeerd gestickerd of de verpakking is beschadigd. Er moet snel gehandeld worden om te voorkomen dat onjuist gelabelde of beschadigde producten bij uw klant terechtkomen. Bij SMART HUB Logistics kunnen we in dat soort gevallen snel opschalen en de goederen ompakken. We maken daarvoor gebruik van een grote schil aan flexkrachten, waardoor we op korte termijn beschikken over extra handen voor het ompakken van uw producten.

Producten waarvan de verpakking is beschadigd, pakken we om in nieuwe verpakkingen. In het geval van verkeerde labels brengen we een nieuwe etikettering aan. We zetten alles op alles om in zo’n noodsituatie de schade zo snel mogelijk te herstellen, zodat uw leveringsafspraken met de klant geen gevaar lopen.

Over ons

Bundelen

Heeft u een product dat bestaat uit twee delen, die van verschillende leveranciers afkomstig zijn? Of heeft u een ludieke actie waarbij u uw klant verrast met een gratis toegevoegd artikel? Bij SMART HUB Logistics beschikken we over de juiste middelen om verschillende artikelen samen te voegen tot één eindproduct. Samen met u bepalen we van tevoren hoe zo’n bundelingsactie uitgevoerd moet worden. We bereiden alles tot in de puntjes voor, zodat we meteen na aankomst van de goederen aan de slag kunnen met het ompakken.

Wij voegen waarde toe aan uw producten door:

  • Inpakken of ompakken in nieuwe dozen
  • Bundeling: samenvoegen van meerdere producten tot één eindproduct
  • Etikettering: aanbrengen van labels, prijsetiketten of actiestickers

Meer weten over onze Value Added Logistics diensten? Neem contact met ons op!

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.