Uitgebreide facilitaire dienstverlening

SMART HUB Logistics biedt haar klanten/huurders een uitgebreide facilitaire dienstverlening. Hierdoor nemen wij u veel zorgen uit handen en kunt u zich richten op uw core business.

Binnen het pakket van onze facilitaire dienstverlening verzorgen wij voor u:

  • Het periodiek onderhoud van alle door u gehuurde bedrijfsruimtes
  • Snelle actie na het melden van een storing/mankement
  • Gemeenschappelijk parkmanagement
  • Veeg- en strooidiensten
  • Gezamenlijke conciërge diensten
Over ons

Wij helpen u te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen rondom opslag

Wij zorgen ervoor dat de door u gehuurde ruimtes uitstekend geschikt zijn voor het opslaan van uw goederen. Wij bekijken nauwkeurig of er specifieke eisen en voorschriften zijn waaraan de opslag van uw producten moet voldoen. En we waken ervoor dat de onder ons beheer opgeslagen goederen voldoen aan alle geldende wettelijke verplichtingen. Uiteraard zorgen wij binnen onze facilitaire dienstverlening voor de juiste keuringen in verband met brandveiligheid.

Het inbraakrisico in onze gebouwen is goed afgedekt o.a. door camerabeveiliging en automatisch sluitende gates. Daarnaast maken wij gebruik van de diensten van beveiligingsbedrijf Securitas Nederland.

Mochten we binnen onze SMART HUB geen mogelijkheid hebben om te voldoen aan zeer specifieke opslagvereisten van (een deel van) uw producten, dan vinden we daar meestal wel een oplossing voor. Ons SMART HUB serviceteam gaat op zoek naar een alternatieve opslagruimte, waar u uiteraard ook profiteert van alle aspecten van onze facilitaire dienstverlening.

Snelle actie in geval van mankement

Huurt u logistieke bedrijfsruimte binnen onze SMART HUB, dan bent u verzekerd van snelle actie bij mankementen of storingen. Wij vinden dat een zeer belangrijk onderdeel binnen ons facilitaire dienstverlening pakket. Na uw melding gaan wij meteen aan de slag om het probleem op te lossen. Vaak lukt dat met ons eigen serviceteam, soms moeten wij de hulp inschakelen van onze onderhoudspartners. Hoe dan ook, wij zetten alles op alles om uw ongemak tot een minimum te beperken. En die inspanning wordt door onze klanten/huurders zeer gewaardeerd.

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.