SMART HUB Logistics als belangrijke schakel in uw fulfilment proces

Kort gezegd is fulfilment het totale logistieke proces rondom het afhandelen van klantorders en het verwerken en verzenden van pakketten naar de eindbestemming. Gaat het om producten die via een website worden besteld, dan noemen we dat e-fulfilment.

Onze hub is gelegen aan de rand van ’s-Hertogenbosch, op slechts 9 minuten van het stadscentrum. Onze locatie is daardoor uitstekend geschikt om als centrale hub te fungeren voor fulfilment activiteiten, met de binnenstad als eindbestemming. Bij SMART HUB Logistics kunnen wij orders van diverse klanten verzamelen en in één rit naar het stadscentrum vervoeren. Ook retourzendingen, vanuit winkels en bedrijven in de binnenstad, nemen wij in één keer mee terug naar onze hub. Zo voorkomen we overbodige transportbewegingen en dragen we bij aan het terugdringen van CO2- uitstoot.

E-fulfilment: voor al uw webshop activiteiten

SMART HUB Logistics beschikt over op maat gemaakte faciliteiten voor fijnmazige opslag van uw producten. Heeft u een webshop, dan kunnen wij uw producten opslaan en de gehele orderafhandeling van het e-fulfilment proces voor u uitvoeren. Van orderverwerking tot verzending van het pakket naar de eindbestemming.

Over ons

Razendsnelle pakket service

SMART HUB Logistics is centraal gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden, waar veel logistieke activiteiten plaatsvinden. Grote post- en pakketverzenders zitten bij ons letterlijk om de hoek. Via de service points van DHL en PostNL zorgen wij ervoor dat uw pakketten razendsnel in het (inter)nationale distributienetwerk worden opgenomen. Door het uitbesteden van uw fulfilment of e-fulfilment activiteiten aan SMART HUB Logistics bent u zelf geen kostbare tijd meer kwijt aan het afhandelen van uw pakketten. Wij zorgen voor een correcte orderafhandeling en een foutloze verzending van uw pakket naar de eindbestemming. U heeft daar geen omkijken meer naar en kunt focussen op uw core business.

Wilt u meer weten over hoe SMART HUB Logistics u kan ontzorgen op het gebied van fulfilment en e-fulfilment? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing!

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.