De stuwadoor: vakman in laden en lossen

SMART HUB Logistics is van oorsprong een stuwadoorsbedrijf, dat destijds bekend werd onder de naam Stuwadoorsbedrijf Spierings. Nog altijd behoort het minutieus laden en lossen tot onze logistieke service. Het werk van een stuwadoor zien wij als een ambacht, een vak waar we veel ervaring en knowhow in hebben. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan het vakkundig opleiden van onze stuwadoors.

Efficiënt laden en lossen

Het werk van een stuwadoor wordt, zeer onterecht, niet altijd op de juiste waarde geschat. Maar bij SMART HUB Logistics weten we uit ervaring hoe belangrijk vracht laden of vracht lossen kan zijn. Snel, doelmatig en veilig laden en lossen kan de klant een aanzienlijk voordeel opleveren. In tijd en in kosten.

Over ons

Laden container

Voor het optimaal benutten van de ruimte bij het laden van een container, maken onze stuwadoors vooraf een laadschema. Gewichten en afmetingen van producten worden hierin meegenomen. De stuwadoor wil elke centimeter van de container benutten. Dit spaart niet alleen kosten, maar zorgt er ook voor dat de lading tijdens transport stabiel blijft.

Vracht lossen

Een, elders ter wereld, volgestouwde container kan voor onaangename verrassingen zorgen op het moment dat onze stuwadoors de deuren openen. Vracht kan omgevallen zijn of naar buiten vallen. Wij zijn hierop voorbereid en gaan met grote zorgvuldigheid te werk om de goederen onbeschadigd te lossen.

SMART HUB Logistics verzorgt stuwadoorsactiviteiten die gekoppeld zijn aan uw goederenstroom. Wij kijken daarbij heel nauwkeurig wat het beste past bij uw productassortiment. Het laden en lossen doen wij zowel in eigen beheer als met vaste partners.

Laden en lossen, direct naast de containerterminal

Onze SMART HUB Logistics locatie in ‘s-Hertogenbosch heeft een directe verbinding met de inland container terminal. Daar vandaan zijn er dagelijkse afvaarten naar en van de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen. Containers worden, zonder tussenkomst van een truck, met een reach stacker voor onze loading docks geplaatst om geladen of gelost te worden door onze ervaren stuwadoors.

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.