Container lossen? Dat doen wij snel en vakkundig

SMART HUB Logistics grenst direct aan de BCTN container terminal. Containers arriveren vanuit de zeehavens in Rotterdam en Antwerpen per binnenvaartschip letterlijk in onze achtertuin. Hierdoor hoeven wij bij de container handling geen gebruik te maken van een chassis. De containers worden met een reachstacker opgepakt en direct vanaf het terminalterrein voor onze loading docks gezet, waar wij de container lossen.

Diverse manieren om een container te lossen

Een zeecontainer lossen kan op verschillende manieren gebeuren. Wij beschikken over het juiste equipment om uw container te lossen. Zo kunnen wij containers lossen met de hand, waarna we de goederen op pallets plaatsen, omwikkelen met folie en in opslag nemen. Zijn de producten, voor verscheping, al op pallets geladen, dan kunnen we de container lossen met een heftruck. Met onze ervaren medewerkers en ons modern materieel staan wij garant voor een optimale container handling.

Over ons

Aanvullende diensten container handling

Om u op het gebied van container handling volledig te ontzorgen, verricht SMART HUB Logistics ook de wettelijk verplichte gasmetingen bij containers. Naar schatting 5-10% van de zeecontainers die Nederland binnenkomen, bevatten toxische gassen of dampen. Wij beschikken over de juiste meetapparatuur, beschermingsmiddelen en ontluchtingsmethodes om hier adequaat mee om te gaan. Zo kunnen onze medewerkers te allen tijde op een veilige en verantwoorde wijze een container lossen.

Een goede planning is bij SMART HUB Logistics een belangrijk onderdeel van de container handling. Voordat wij uw container lossen, stemmen we de aankomsttijden nauwkeurig af met de betreffende zeehaven en met de binnenvaart terminal. Als uw container met spoed gelost moet worden, dan plannen wij het transport van de zeehaven naar ons warehouse via de weg. Zo kunnen wij net iets sneller uw container lossen, waardoor u eerder over de goederen kunt beschikken.

Container handling ook voor kleinere volumes

Bent u een beginnend ondernemer en heeft u slechts enkele containers per maand of kwartaal? Ook dan staan wij voor u klaar om u te helpen

Bekijk alle diensten

Waar we trots op zijn

Bij SMART HUB Logistics zijn we altijd op zoek naar manieren om duurzaam samen te werken. Lokaal, nationaal of internationaal, samen maken we de wereld een betere plek.

Bossche BouwHub

Bossche BouwHub

Aan de rand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, op industrieterrein De Rietvelden, ontwikkelt SMART HUB...

Lokale EnergieHub

Lokale EnergieHub

Samen met inland containerterminal BCTN ontwikkelt SMART HUB Logistics een lokale energiehub op het terrein...

SMART HUB Tanzania

SMART HUB Tanzania

Belangrijke link tussen Europese producenten en Tanzaniaanse distributeurs.

Dubai Global Connect

Dubai Global Connect

Eind 2022 tekende SMART HUB Logistics een Memorandum of Understanding (MOU) met Dubai Global Connect....

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.