SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
3 april 2019

Sinds 1 februari 2019 is Catja Matser (23 jaar) onze nieuwe collega op de afdeling Finance. In november kwam ze daar als stagiaire van de MBO opleiding Financieel Administratief medewerker binnen voor een werkstage van 12 weken. En dat beviel van beide kanten heel goed! “Het was echt fijn om hier stage te lopen”, vertelt Catja. “Ik werd heel goed begeleid en ze namen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Toen ik, meteen na mijn stageperiode, een baan aangeboden kreeg, was ik dolblij. Ik heb nog niet eens mijn diploma, maar ik ga er alles aan doen om dat het komende jaar te halen.”

Flexibel in aantal uren

Catja woont met haar 4-jarig zoontje Roan in Waalwijk. “Het was voor mij heel prettig dat ik zelf kon kiezen hoeveel uur ik wilde werken. Het werden er 32 die ik, verdeeld over 5 dagen, werk. Zo kan ik ’s ochtends zelf mijn zoontje naar school brengen en ben ik ’s middags niet al te laat thuis.”

Catja deed al diverse opleidingen (in de zorg en voor facilitair medewerker) en had al verschillende baantjes, maar de financiële administratie is ‘echt haar ding’. Naast het inboeken van de verkoopfacturen en de bank, krijgt ze steeds meer taken die maandelijks terugkomen. “Ik ben nou ook de eerste lijn voor telefoontjes van buiten en zo komen er telkens meer werkzaamheden bij. Dat vind ik heel fijn, geen dag is hier hetzelfde.”

Fijne werksfeer

Naast haar leuke baan is Catja vooral heel erg te spreken over de fijne werksfeer bij Spierings. “Dit verschilt echt zo van andere banen die ik heb gehad. Er ging gewoon een heel nieuwe wereld voor mij open, toen ik hier binnenkwam. Ik dacht: zo kan het dus ook!” vertelt Catja. “Ik heb best wel veel meegemaakt in mijn leven, maar ik praat nooit zo snel over gevoelens. Hier kan ik dat wel met collega’s. Dat komt doordat er vertrouwen is en daardoor leer je elkaar snel kennen. Als het een keer niet zo goed gaat, dan leven ze mee. Natuurlijk hebben we ook veel lol samen, dat is zo leuk! En moet ik wel eens langer blijven, omdat iets af moet, dan vind ik dat ook geen probleem. Ja, ik ga echt elke dag met plezier naar mijn werk!”

Vrije tijd

Voor hobby’s heeft Catja in haar drukke bestaan niet heel veel tijd. “Het opvoeden van mijn kind, dat is mijn grote hobby. Roan bepaalt mijn dag. Maar als ik wel eens een uurtje over heb, dan kruip ik graag achter de PlayStation of schrijf ik gedichten. Dat is voor mij een goede uitlaatklep.”

Deel op social media

Anderen bekeken ook

Nano Elements: webwinkel voor duurzame reinigingsmiddelen

Nano Elements: webwinkel voor duurzame reinigingsmiddelen

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
29 februari 2024

SMART HUB verzorgt fulfilment voor duurzame start-up.

De veelzijdige functie van een HUB

De veelzijdige functie van een HUB

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
28 februari 2024

Aanjager in bedenken oplossingen voor duurzame supply chain

Samenwerken in prettige wisselwerking

Samenwerken in prettige wisselwerking

SMART HUB Logistics SMART HUB Logistics
28 februari 2024

PF Douane manager Ali Moudrous vertelt over de fijne samenwerking met SMART HUB Logistics

Slim groeien? Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met onze slimme logistieke oplossingen.